Dierenartsenpraktijk Potiau

Onze Diensten

Vaccinatie & consultatie

Tijdens een consultatie onderzoeken wij uw huisdier grondig, van kop tot staart. U kunt bij ons terecht door een afspraak te maken voor een consult, ongeacht of uw dier gezond of ziek is. We bieden preventieve zorg en behandelingen en staan natuurlijk klaar om al uw vragen over uw geliefde huisdier te beantwoorden. Maak gerust een afspraak voor een consult tijdens onze spreekuren.

  • algemeen onderzoek van het huisdier
  • vaccinatie (met jaarlijkse herinnering van de volgende vaccinatie)

Chirurgie

Bij onze chirurgische procedures bieden wij uitgebreide zorg voor uw huisdier, van het begin tot het einde van de operatie. U kunt bij ons een afspraak maken voor een chirurgisch consult, of uw dier nu een geplande ingreep nodig heeft of onverwachts geopereerd moet worden. Ons ervaren team staat klaar om uw huisdier tijdens de operatie te verzorgen en te monitoren.

Tandheelkunde

Bij onze tandheelkundige behandelingen zorgen wij voor de optimale mondgezondheid van uw huisdier, van tandvlees tot tanden. U kunt een afspraak maken voor een tandheelkundige ingreep, of uw huisdier nu periodieke controle nodig heeft of specifieke tandheelkundige zorg vereist. 

dierenartsenpraktijk Dendermonde

Hospitalisatie

Bij dieren die ernstig ziek zijn is het soms noodzakelijk over te gaan tot behandeling via intraveneus infuus en intensieve verzorging, deze dieren worden dan gehospitaliseerd. Na elke chirurgische ingreep moet de patiënt, in de hospitalisatie, onder toezicht bijkomen totdat alle vitale lichaamsfuncties onder controle zijn.

Digitale radiografie

Röntgenfoto’s geeft ons meer inzicht over de aandoening van uw huisdier. Vooral het gebit en de botten van je huisdier kunnen met een röntgenfoto goed in beeld worden gebracht. Voor een gedetailleerd beeld kan soms een CT- of MRI-scan nodig zijn.

Gedragsadvies

Het is meestal het gedrag van dieren dat ons laat besluiten ze in huis te nemen, als gezelschapsdier. Toch wordt er in de omgang met huisdieren onvoldoende rekening gehouden met het natuurlijke gedrag.

Verkoop van voeding en medicatie

Graag meer informatie over onze praktijk in Dendermonde?