Dierenartsenpraktijk Potiau

Over DAP Potiau

Bij DAP Potiau, onze dierenartsenpraktijk in Dendermonde, komt u terecht bij een dierenarts die op een correcte en eerlijke manier patiënten behandelt. Jovana, Elien en Riet doen hun uiterste best voor elk dier en bezorgt de baasjes de juiste informatie. Alle informatie over ons vindt u op deze pagina.

Het team van DAP Potiau in Dendermonde

dierenartsenpraktijk Dendermonde - Jovana

Dierenarts Jovana

Jovana studeerde af in 2000. Na menige interims en 1 jaar in een dierenkliniek in Nederland te hebben gewerkt, was in 2002 de eigen praktijk een feit. Jovana is een eerstelijnsdierenarts met een grote interesse in de algemene chirurgie en tandheelkunde. Zij volgt jaarlijks verschillende bijscholingen.
In 2015-2017 heeft ze de studie “vakdierenarts kleine huisdieren” afgerond.
Als uitlaatklep vind je Jovana op het padelterrein, op wandel in de natuur met haar honden of op tour met de mountainbike. Tuinieren is ook één van haar passies.

dierenartsenpraktijk Dendermonde - Elien

Dierenarts Elien

Twee jaar geleden, in 2021, behaalde Elien haar diploma als dierenarts. Na een jaar internship in Nederland besloot ze terug te keren naar België. Ze ging op zoek naar een praktijk voor kleine huisdieren en kwam zo in ons team terecht. Elien is vooral geïnteresseerd in interne geneeskunde en medische beeldvorming en wil zich hier dan ook graag meer in verdiepen. In haar vrije tijd geniet ze van wandelen met haar honden Milo en Laika, gezellige babbels op restaurant of maakt ze een wandeling met haar paard Fetz.

dierenartsenpraktijk Dendermonde - Riet

Assistente Riet

In 2016 studeerde Riet af als dierenarts-assistente. Ze bleek de school nog niet moe en volgde nadien het postgraduaat “Toegepast dierengedrag”. Hiermee ging ze voor een tijdje als kattengedragstherapeute aan het werk.
Riet is graag buiten, houdt van breien, afspreken met vriendinnen en knuffelen met haar twee katten Poline en Polette.
Je vindt haar aan de balie met haar grote glimlach. Daarnaast houdt ze zich hier vooral bezig met het beantwoorden van telefoons en mails, assisteren bij operaties, en de verkoop van voeding en medicatie.

Graag meer informatie over onze praktijk in Dendermonde?